ZA VINARJE

bodite del DOLENJSKEGA MARTINOVANJA 2022

Obiskovalci Dolenjskega martinovanja so ljubitelji kvalitetnih dolenjskih vin kot tudi kulinaričnih presežkov. Povezovanje, promocija in predstavitev kvalitetnih vin ter njihovih pridelovalcev so še vedno glavni cilji Dolenjskega martinovanja.

Sodelujte na stojnici in jih navdušite s svojo ponudbo. 

Sodelovanje na stojnici

ZVEZDE VEČERA - NAJBOLJŠI VINARJI

Povezovanje, promocija in predstavitev kvalitetnih vin ter njihovih pridelovalcev so
še vedno glavni cilji Dolenjskega martinovanja. Da spišemo še eno uspešno skupno zgodbo, nekaj podrobnosti o poteku Dolenjskega martinovanja 2022.

STOJNICA

Najem stojnice je brezplačen. Ta bo imela streho, razsvetljavo, napisno označbo vinarja, odlivalno posodo, vodo in led.

PROMOCIJA

Prireditev bomo oglaševali na širšem dolenjskem območju, kot tudi sodelujoče vinarje izpostavili na socialnih omrežjih in spletni strani.

PRODAJA

Izkoristite možnost prodaje vina oz. sprejemanje naročil za Vaša vina. Nadejamo si, da se maksimalno promovirate in da ste za tudi nagrajeni z ustreznim plačilom.

NAGRAJENA VINA

Na socialnih omrežjih in na prireditvi bomo izpostavili nagrajena vina na odmevnejših ocenjevanjih vin v zadnjem letu (Decanter, Agra, Teden cvička, festival Modra frankinja).

SODELUJOČI VINARJI 2022

Razkrivamo sodelujoče vinarje, čigar vina bo mogoče poizkusiti na letošnjem Dolenjskem martinovanju:

Prvak Dolenjskega martinovanja

Vsak vinar sam določi svoje vino, s katerim se bo podal v boj za naziv Prvak Dolenjskega martinovanja. Izbrano vino pri vsakem vinarju bodo obiskovalci Dolenjskega martinovanja pokušali in na glasovalni listek zapisali njim najbolj všečno vino. K obiskovalčevim glasovom se bodo prišteli še glasovi strokovne komisije, ki bodo predstavljali drugo polovico ocene, in skupek glasov bo privedel do naziva Prvak Dolenjskega martinovanja.

Janez Colnar ml. je na Dolenjskem martinovanju 2019 postal Prvak Dolenjskega martinovanja z vinom Rose.
Colnarjev Rose prvak Dolenjskega martinovanja

Na zadnjem Martinovanju leta 2019 je obiskovalce z vonjem in okusom najbolj prepričal Rosé, ki ga je pridelala Vinska klet Colnar.

Predstavitev nagrajenih vin

Na Dolenjskem martinovanju se srečajo vsa vina, ki so v zadnjem obdobju prejela odličja na vidnejših ocenjevanjih vin - Decanter, Agra, Teden cvička, Festival Modra frankinja ipd.

Dobrodošli vsi!

Vinogradniška društva, manjši in večji vinarji vsi prijazno vabljeni na stojnico Dolenjskega martinovanja.