Kreacije Martinovih jedi pripravljata gostilna Jakše in Hiša Fink

Rezervacije miz že potekajoLetošnje martinovanje bo zagotovo zaznamovala Martinova kulinarika, ki ji bosta priznana kuharska mojstra dodala novo dimenzijo. Poleg, kot se za vinsko prireditev spodobi, ne bodo manjkala niti somilejsko osmisljena vina.

Borut Jakše in Damjan Fink, oba priznana dolenjska kuharska mojstra obljubljata, da bosta tradicionalnim Martinovim jedem - mlincem, pečeni raci in rdečemu zelju, dodala novo dimenzijo okusov.
Izpod njunih kuharskih veščin boste lahko poskusili naslednje:


MARTINOV MENI JAKŠE

pečena račka na ocvirkovi skorjici s hrenovo pomako in praženem krompirjem s slanino


MARTINOV MENI FINKŠtevilo mest za Martinovo večerjo na gradu Grm je omejeno. Za ponudbo nam pišite na: dolenjsko.martinovanje@gmail.com. V sporočilu ne pozabite pripisati števila večerij, morebitne posebnosti menija (vegi, veganski in alergije).


Zakaj rezervirati mizo na Dolenjskem martinovanju?

Atrij gradu Grm in svežina novemberskega večera ne predvideva neomejenega števila miz in sedišč. Če želite z družbo prijateljev, sodelavcev uživati v hrani in vinski spremljavi, je nujna predhodna rezervacija. Na večer dogodka vas tako na vhodu pričaka strežno osebje, napis na mizi ter pogled na dogajanje iz zavetja in topline atrija.